Laat de isolatie van uw pand herstellen door Maatwerk Isolatie

Veel woningen waarbij isolatie is geplaatst tussen 1969 en 1999 zijn vandaag de dag toe aan isolatieherstel. Dit komt omdat de isolatiematerialen die in die periode werden gebruikt niet meer te vergelijken zijn met de kwaliteit van de huidige veelgebruikte isolatiematerialen. In dit blog vertelt Maatwerk Isolatie u alles wat u moet weten over isolatieherstel.

Mogelijkheden voor isolatieherstel

Wanneer de specialisten van Maatwerk Isolatie bij u langskomen voor isolatieherstel, dan beginnen zij altijd met het uitvoeren van een endoscopisch onderzoek. Tijdens dit onderzoek wordt er bekeken welke isolatiematerialen er in uw pand zijn toegepast en in welke staat dit materiaal verkeerd. Ook wordt bekeken of het isolatiemateriaal nog op de juiste plek zit. Voor isolatieherstel zijn er twee mogelijkheden: u kunt het oude isolatiemateriaal laten verwijderen of u kunt de oude isolatie laten bijvullen met hoogwaardige isolatie. Door het oude isolatiemateriaal te laten verwijderen krijgt u het beste resultaat, ook heeft u op deze manier langer plezier van uw nieuwe isolatie. Kostentechnisch kan het echter aantrekkelijker zijn om te kiezen om uw oude isolatiemateriaal te laten bijvullen, ook is dit beter voor het milieu. Wij geven u graag advies op maat over het isolatieherstel in uw pand.

De voordelen van isolatieherstel

Wanneer u ervoor kiest om isolatieherstel te laten uitvoeren door Maatwerk Isolatie, dan profiteert u van een aantal voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

  • Met isolatieherstel verbetert u de thermische prestaties van uw pand
  • Omdat wij een grondig vooronderzoek uitvoeren weten onze specialisten precies welke methode zou moeten toepassen om uw isolatieherstel voor u uit te voeren
  • Het uiterlijk van uw pand blijft volledig intact
  • In veel gevallen kunnen wij het isolatieherstel binnen 1 dag bij u uitvoeren
  • Wij gebruiken het materiaal ‘dampopen’ voor het isolatieherstel, waardoor uw muur wel kan blijven ‘ademen

Contact opnemen met Maatwerk Isolatie

Wilt u meer informatie over isolatieherstel, of wilt u een vrijblijvende en scherp geprijsde offerte van ons ontvangen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Maatwerk Isolatie, wij staan u graag te woord. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. U kunt ook bellen naar 038-2300220 of mailen naar info@maatwerk-isolatie.nl. Laat uw isolatieherstel uitvoeren door Maatwerk Isolatie!