Spouwmuurisolatie

Uw spouwmuur laten isoleren door Maatwerk Isolatie

Wenst u uw spouwmuur te laten isoleren door een echte vakman? Dan bent u aan het juiste adres bij Maatwerk Isolatie. Het isoleren van uw spouwmuur is een zeer rendabele investering. Zowel voor uw portemonnee als voor het milieu. Spouwmuurisolatie levert namelijk een forse energiebesparing op variërend van 5 tot 11 m3 gas per vierkante meter, per jaar! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Lees dan verder of maak direct een afspraak met een van onze specialisten om uw spouwmuur te isoleren.

Minder kosten aan spouwmuurisolatie

De isolatie van uw spouwmuur zorgt niet alleen voor een besparing op uw energierekening, maar wordt ook nog gestimuleerd door de overheid. Zij vinden energiebesparende maatregelen, zoals het aanbrengen van spouwmuurisolatie, erg belangrijk. Daarom kunt u in aanmerking komen voor eventuele subsidie van de overheid of gemeente. Dit kan de terugverdienperiode zelfs nog verder verkorten. Vraag snel een offerte aan als u meer wilt weten over de kosten van spouwmuurisolatie. Uiteraard biedt spouwmuurisolatie nog veel meer voordelen. Zo ondervindt u bijvoorbeeld aan de werkzaamheden tijdens het isoleren van een spouwmuur nagenoeg geen hinder.

Op de juiste manier uw spouwmuur isoleren

Toen spouwmuurisolatie nog in de kinderschoenen stond, ontstonden er nogal eens vochtproblemen door het verkeerd aanbrengen van de materialen. Tegenwoordig wordt er gewerkt met betere spouwmuurisolatiematerialen en inblaas technieken. Deze zorgen ervoor dat uw spouwmuur kan blijven ‘ademen’. Wanneer deze spouwmuurisolatiematerialen op vakkundige wijze in uw spouwmuur worden aangebracht, is de kans dat er vochtproblemen in uw woning ontstaan nagenoeg nihil te noemen.

Spouwmuurisolatie

Onze werkwijze bij spouwmuurisolatie

Hoe gaan wij te werk bij het isoleren van uw spouwmuur? Eerst wordt gecontroleerd of de spouwmuur geschikt is voor isolatie. Vervolgens wordt er in de voeg per m2 een gaatje gemaakt. Dit gaatje is niet groter dan een 1 euro muntstuk. De isolatie blazen we zorgvuldig en onder lichte druk in de muur. Daarna controleren we of het isolatiemateriaal overal aanwezig is. De gaatjes maken we vakkundig dicht en u ziet er nadien weinig meer van terug. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd aan de buitenzijde van de woning. Hierdoor blijft de overlast zeer gering.

De producten die wij gebruiken voor spouwmuurisolatie

Wanneer wij voor de spouwmuurisolatie zorgen, maken wij gebruik van de volgende producten:

Bekijk onze folder over Grijze Grafiet Pixels

Bel of mail voor meer informatie over spouwmuurisolatie

Wenst u ook uw spouwmuur te laten isoleren? Of wilt u meer weten over kosten van spouwmuurisolatie? Neem dan contact op via 038-2300220, mail naar info@maatwerk-isolatie.nl of vul ons online contactformulier in. Wij verwezenlijken dan graag spouwmuurisolatie bij u op locatie.

Spouwmuurisolatie
"1 woord fantastisch gewoon, wou dat alles zo goed verliep als het aanbrengen van de isolatie via uw bedrijf. Vanaf nu zitten ook wij er warmpjes bij. Wij zullen uw bedrijf dan ook zeker bij onze vrienden en kennissen aanbevelen." Patricia de L. uit Den Haag

Advies Nodig?

Wilt u meer weten over het laten isoleren van uw woning? Heeft u een vraag die u nog wilt stellen? Laat dan uw gegevens bij ons achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel Mij Terug

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte ontvangen? Laat dan een omschrijving van de werkzaamheden bij ons achter en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt.

Gratis Offerte