Dakisolatie

Laat uw dak isoleren door Maatwerk Isolatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat op een vakkundige manier uw dak kan isoleren? Neem dan contact op met de specialisten van Maatwerk Isolatie. Al jaren zijn we dé expert op het gebied van isolatie en ook dakisolatie. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen op het gebied van dakisolatie? Benader ons dan of maak direct een afspraak om uw dak te laten isoleren.

Voordelen van de isolatie van uw dak

Uw dak isoleren is de moeite waard. De besparing die gerealiseerd kan worden door het aanbrengen van dakisolatie, wordt nogal eens onderschat. Zeker wanneer u de ruimte onder het dak ook verwarmt, denk aan een slaapkamer op zolder. De besparing kan dan al snel honderden euro’s per jaar zijn. Maar ook een ongeïsoleerde rommelzolder kunnen we uitstekend isoleren. U heeft deze investering al heel snel terugverdiend. Het zorgt niet alleen voor meer warmte in de winter, maar in de zomer blijft het ook langer koel. Dit komt doordat de warmte minder goed via het dak de woning in kan komen. Het loont dus de moeite te (laten) onderzoeken of dakisolatie in uw woning kan worden toegepast.

Dakisolatie

Kies voor isolatieplaten op uw dak

Laat onze vakman bij u langskomen om te ontdekken of de isolatie van uw dak goed te realiseren is. Tevens bekijkt hij met zijn kundige oog direct welk materiaal het beste gebruikt kan worden voor de isolatie. Kiest hij bijvoorbeeld isolatieplaten voor het dak? Of gaat hij toch voor glaswol? Glaswol is heel geschikt voor hellende daken en PIR isolatieplaten kunnen heel goed worden toegepast bij een plat dak. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat het op de juiste manier wordt aangebracht.

Verkeerde dakisolatie kan houtrot veroorzaken!

Voor de isolatie van een dak kunt u, zoals gezegd, kiezen uit een groot aantal materialen. De isolatiewaarde van het materiaal (de zogenaamde R-waarde) hangt af de dikte en het materiaal. De keuze voor het juiste dakisolatiemateriaal is onder andere afhankelijk van alle materialen waaruit het dak van uw woning is opgebouwd. Ook voor uw investering in dakisolatie geldt een terugverdientijd van ongeveer 5 tot 8 jaar. De prijs voor het aanbrengen van dakisolatie is afhankelijk van de dikte van het materiaal en de afwerking hiervan. Laat u middels een factuur verder informeren over de kosten van nieuw isolatieplaten voor uw dak.

Benader ons voor dakisolatie op maat

Heeft u interesse gekregen in vakkundig aangebrachte dakisolatie? Of wilt u meer weten over onze aanpak bij de isolatie van het dak? Neem dan contact met ons. U belt ons via 038-2300220, u mailt naar info@maatwerk-isolatie.nl of u vult ons online contactformulier in. Wij komen dan graag bij u langs om het dak te isoleren op locatie. Wij verwezenlijken graag spouwmuurisolatie bij u op locatie.

dakisolatie
"Wat fijn dat het zo spoedig kon worden uitgevoerd, Komend najaar nemen we wederom contact op met de vraag of we dan via jullie de vloer kunnen isoleren." Peter G. uit Almere

Advies Nodig?

Wilt u meer weten over het laten isoleren van uw woning? Heeft u een vraag die u nog wilt stellen? Laat dan uw gegevens bij ons achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel Mij Terug

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte ontvangen? Laat dan een omschrijving van de werkzaamheden bij ons achter en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt.

Gratis Offerte