Referenties

Bekijk foto’s van Maatwerk-isolatie.nl

Via deze link vindt u een overzicht van foto’s van door ons uitgevoerde projecten. Heeft u een vraag over onze service? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 038 2300 220 of te mailen naar info@maatwerk-isolatie.nl.

“Graag wil ik u bedanken voor de verrichte werkzaamheden afgelopen winter, mijn vrouw en ik zijn zeer content over het resultaat. Het gasverbruik is substantieel afgenomen.”

H.R.W. van den A. uit Apeldoorn

“Bovengenoemde offerte voor ons en de andere buren is uitgevoerd volgens de “straatprijs” (Leuke term ). Ik wil nog even kwijt dat het team, wat de werkzaamheden heeft uitgevoerd, een bijzonder en hardwerkend team is dat de vijf woningen keurig netjes en schoon heeft opgeleverd in een zeer korte tijd met zeer weinig overlast. Ik zal dan ook aan andere gegadigden Uw firma van harte aanbevelen. HOU DAT TEAM IN ERE !!”

“Mijn vrouw was bang voor vochtproblemen en heeft het jarenlang tegengehouden, in de hoeken en ter hoogte van de plint hadden we altijd last van zwarte schimmelplekken. Nadat we in de jaren ’80 de enkele beglazing hebben laten vervangen voor dubbel glas kregen we zelfs in de slaapkamers boven last van deze zwarte schimmel plekken. Na enig onderzoek van uw adviseur begon hij te lachen en gaf aan dat het oppervlakte condensatie betrof, volgens hem vergelijkbaar met het condens op een glas met koud drinken daarin. Na veel wikken en wegen hebben we samen de knoop doorgehakt en onze spouwmuur door jullie laten isoleren. Niet alleen waren we binnen een mum van tijd van de zwarte schimmelplekken verlost, ook was het net als of er een warme deken om de woning was aangebracht. De muurtemperatuur is ruim 5 graden hoger geworden, daarbij hebben we de investering nu al praktisch terugverdiend binnen 3 jaar!”

“1 woord fantastisch gewoon, wou dat alles zo goed verliep als het aanbrengen van de isolatie via uw bedrijf. Vanaf nu zitten ook wij er warmpjes bij. Wij zullen uw bedrijf dan ook zeker bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.”

Patricia de L. uit Den Haag

“Aan de buitenkant zien we er gewoon niets van, er is helemaal niets veranderd, maar van binnen konden we het direct merken. De woning is in de ochtend stukken warmer, de temperatuur is veel constanter en loopt minder terug als we de verwarming uitzetten. Direct resultaat vanaf de eerste dag, soms kan je ergens tegenop zien, terwijl dit totaal niet nodig was. Nu denken we hadden we dit maar jaren eerder gedaan.”

“Wat fijn dat het zo spoedig kon worden uitgevoerd, Komend najaar nemen we wederom contact op met de vraag of we dan via jullie de vloer kunnen isoleren.”

Peter G. uit Almere

“Absoluut een aanrader, erg eenvoudig, onzichtbaar, direct merkbaar en snel terugverdiend, wij zijn zo enthousiast! Topklasse gewoon..”