Vloerisolatie

Uw houten vloer laten isoleren door Maatwerk Isolatie

Wilt u graag uw houten vloer laten isoleren door een vakman op het gebied van vloerisolatie? Dan staan wij van Maatwerk Isolatie graag voor u klaar. Wanneer u uw vloer wilt laten isoleren, kunt u kiezen uit vloerisolatie en kruipruimte isolatie. Vloerisolatie wordt tegen de onderzijde van de vloer aangebracht en kruipruimte isolatie wordt op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Benieuwd geworden naar hoe wij uw houten vloer isoleren tegen kou? Lees dan verder of maak direct een afspraak met onze specialisten.

De voordelen van vloerisolatie en kruipruimte isolatie

Beschikt u over een kruipruimte die echt nat of vochtig is? Een kruipruimte die een hoogte van minder dan 40 cm heeft? Of wilt u uw isolatie snel terugverdienen? Dan is de kruipruimte isoleren het meest geschikt. Hoewel vloerisolatie een grotere investering is, zorgt het ook voor meer comfort en besparing. Eén van de vele voordelen van vloerisolatie is dat u direct een verbetering van het wooncomfort ervaart, aangezien u geen last meer heeft van vocht en/of geurtjes. Vloerisolatie is bijzonder rendabel indien:

  • Uw woning van voor 1983 is
  • De kruipruimte minimaal 40 centimeter hoog is
  • De kruipruimte bereikbaar is via een kruipluik
  • U vloerverwarming heeft of gaat nemen

Is dit op uw woning van toepassing? Dan helpen wij u graag aan vloerisolatie op maat! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de kosten.

Vloer isoleren tegen kou

Via een niet geïsoleerde vloer komt er veel kou en vocht onnodig in uw woning binnen met als gevolg koude voeten en een vochtige woning. Met vloerisolatie voorkomt u deze ongemakken. Het aanbrengen van vloerisolatie geeft weinig overlast. Vloerisolatie wordt vanuit de kruipruimte aangebracht. De hoogte moet wel minimaal 40 cm hoog zijn en er mag op het moment van uitvoeren geen water staan. Staat er water dan kan dit indien mogelijk weggepompt worden.

Vloerisolatie

Vloerisolatie zonder naden en kieren

Hoe gaan wij te werk? De isolatie wordt ter plaatse op maat gemaakt, zodat naden en kieren tot het verleden behoren. Na het aanbrengen van de vloerisolatie kan het vocht en de koude uit de kruipruimte niet meer optrekken naar uw woning. Hierdoor neemt de relatieve vochtigheid in uw huis af. Na het aanbrengen van de vloerisolatie is de temperatuur van uw vloer aanzienlijk hoger. Dit resulteert in lagere stookkosten en een verhoogt wooncomfort. Is uw kruipruimte lager dan 40 cm of niet toegankelijk via een luik? Dan zijn de HR ++ eps kruipruimte isolatie korrels een goed alternatief. Deze HR ++ eps kruipruimte isolatie korrels kunnen zelfs van buiten af met een speciale lans ingeblazen worden. Hiervoor maken we in de muur of vloer een of meerdere vulopeningen die nadien weer netjes worden afgewerkt.

Bekijk onze folders

Hieronder vindt u folders van verschillende materialen die wij gebruiken wanneer wij uw houten vloer isoleren. Voor een houten vloer gebruiken wij:

Voor een betonnen vloer gebruiken wij:

(Klik op de folders om deze in een ander venster te openen.)

Benader ons voor meer informatie over vloerisolatie

Wilt u ook graag uw houten vloer of kruipruimte laten isoleren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de vloerisolatie kosten? Neem dan contact met ons op via 038-2300220, mail naar info@maatwerk-isolatie.nl of vul ons online contactformulier in. Wij hopen dan vakkundig uw kruipruimte of houten vloer te komen isoleren.

vloerisolatie
"Wat fijn dat het zo spoedig kon worden uitgevoerd, Komend najaar nemen we wederom contact op met de vraag of we dan via jullie de vloer kunnen isoleren." Peter G. uit Almere

Advies Nodig?

Wilt u meer weten over het laten isoleren van uw woning? Heeft u een vraag die u nog wilt stellen? Laat dan uw gegevens bij ons achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel Mij Terug

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte ontvangen? Laat dan een omschrijving van de werkzaamheden bij ons achter en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt.

Gratis Offerte