Glaswol isolatie

Laat uw huis isoleren door Maatwerk Isolatie

Wenst u op een optimale manier uw huis te isoleren door een echte vakman? Dan zit u helemaal goed bij Maatwerk Isolatie. Met onze ruime ervaring en grote vakkennis weten wij precies hoe we voor de juiste isolatie kunnen zorgen. Van warmte isolatie met PIR isolatie en isolatieplaten tot glaswol isolatie, bij ons is het allemaal mogelijk. Meer weten over onze aanpak? Neem dan direct contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken om uw huis te laten isoleren.

Verbeter de warmte isolatie in uw huis

Wenst u ook warmte isolatie in uw woning? Vindt u het belangrijk om tijdens de koude dagen te genieten van een behaaglijk huis? Dan staan wij graag voor u klaar. Voor een optimaal resultaat stemmen wij het materiaal af op uw specifieke woningsituatie. Voordat wij uw huis isoleren, zullen wij dus eerst een grondig vooronderzoek uitvoeren. Welk type materiaal sluit het best aan bij uw woning? Is dit PIR isolatie of glaswol isolatie? Of gaan we toch voor isolatieplaten?

Glaswol isolatie

Glaswol isolatie is een van de meest gebruikte isolatiematerialen in huis. Het is gemaakt van gerecyclede glasscherven dat is aangevuld met zuiver zand. Het is te verkrijgen in de vorm van platen en als deken. Omdat glaswol isolatie een zachte structuur heeft, kan het eenvoudig worden weggewerkt. Glaswol wordt vaak gebruikt als akoestische en warmte isolatie onder houten vloeren, hellende daken en binnenmuren.

Glaswol isolatie

PIR isolatie

Een ander type materiaal waar wij vaak gebruik van maken, is PIR isolatie. Deze isolatieplaten zijn van hard schuimstof en lijken qua structuur heel veel op PUR. PIR isolatie is alleen veel veiliger in gebruik, omdat er minder schadelijke rookgassen zullen vrijkomen bij verhitting. PIR is zeer breed toepasbaar en wordt vaak gebruikt in een spouwmuur of op een plat dak. Ook PIR werkt heel goed als warmte isolatie. Dit type materiaal is heel goed te gebruiken in vochtige condities.

Verschillende soorten isolatieplaten

Andere types isolatieplaten waar wij uw huis mee kunnen isoleren zijn UF schuim, Isofect Plus en Ecose. Alle soorten isolatie hebben hun eigen voordelen en nadelen. Zo is het ene isolatiemateriaal ideaal voor vochtige plekken en het andere juist voor droge plekken. Wij geven u graag advies voor het kiezen van het juiste materiaal.

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u ook uw huis te laten isoleren door een vakman? Of heeft u behoefte aan meer informatie over PIR isolatieplaten of warmte isolatie met glaswol? Bel dan naar 038-2300220, mail via info@maatwerk-isolatie.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen dan graag langs om uw huis te isoleren met de juiste isolatie materialen.

Advies Nodig?

Wilt u meer weten over het laten isoleren van uw woning? Heeft u een vraag die u nog wilt stellen? Laat dan uw gegevens bij ons achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel Mij Terug

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte ontvangen? Laat dan een omschrijving van de werkzaamheden bij ons achter en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt.

Gratis Offerte