Isolatie Houten

Profiteer van perfecte isolatie in Houten

Schakel de specialisten van Maatwerk Isolatie in als u uw huis optimaal wilt isoleren in Houten. Nadat wij uw vloer, dak, spouwmuur of buitenmuur hebben mogen isoleren, geniet u van een enorme besparing op uw energiekosten. Of wij uw woning nou mogen isoleren met PIR isolatieplaten, glaswol isolatie of warmte isolatie, onze werkwijze is zeer vakkundig, netjes en betaalbaar. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Vraag ons uw huis in Houten te isoleren!

Via de gevel of het dak uw huis isoleren

Kies voor isolatie via uw dak of gevel, als u uw huis wilt isoleren van buitenaf. Als wij uw dak mogen isoleren met onze kwalitatieve dakisolatie, dan bespaart u enorm veel energie. Goede isolatie in uw dak is essentieel als u deze ruimte gebruikt als woonruimte. Maar ook als uw zolder in Houten enkel geldt als opslag, zijn isolatieplaten in uw dak aan te raden. Voor het isoleren van een plat dak gebruiken we vaak PIR isolatieplaten. Wilt u dat wij meteen de gevel isoleren? Schakel ons dan ook direct in om uw buitenmuur te isoleren.

Houten

Kies voor vloerisolatie in Houten

Het isoleren van uw vloer kan op twee manieren gebeuren. Wij bieden vloerisolatie en kruipruimte isolatie aan. We hebben het over vloerisolatie, als we de onderkant van uw (houten) vloer isoleren. Als we uw kruipruimte mogen isoleren, brengen we op de bodem van de kruipruimte isolatie aan. Vloerisolatie heeft hogere kosten dan een kruipruimte isoleren. Een vloer isoleren levert namelijk een hogere energiebesparing op. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten van vloerisolatie? Schakel ons direct in.

Voorzie uw muren in Houten van spouwmuurisolatie

U bespaart wel 5 tot 11 m³ gas per vierkante meter, per jaar als u kiest voor spouwisolatie. Bovendien bestaan er subsidies voor isolatie in de spouwmuur. Als wij uw spouwmuur mogen isoleren, gebruiken wij hiervoor bijvoorbeeld glaswol isolatie, warmte isolatie of PIR isolatieplaten. Dit materiaal brengen we eenvoudig via de buitenzijde van uw woning aan in uw spouwmuur. Wilt u weten wat de kosten van onze spouwmuurisolatie zijn? Vraag ons om een heldere offerte over onze spouwmuurisolatie en de kosten.

Schakel ons in voor maatwerk isolatie in Houten

Wilt u dat wij uw huis in Houten isoleren met glaswol of PIR isolatieplaten? Wij brengen deze isolatie graag aan in uw spouwmuur, vloer, kruipruimte, dak of gevel. Bel naar 038-2300220, stuur een mail naar info@maatwerk-isolatie.nl of vul ons online contactformulier in als u behoefte heeft aan perfecte isolatie in Houten!

Advies Nodig?

Wilt u meer weten over het laten isoleren van uw woning? Heeft u een vraag die u nog wilt stellen? Laat dan uw gegevens bij ons achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel Mij Terug

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte ontvangen? Laat dan een omschrijving van de werkzaamheden bij ons achter en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt.

Gratis Offerte