HR++ grijze grafiet pixels ovaal

Pixels zijn te onderscheiden van parels door de ovale vorm en het geoptimaliseerde grafietgehalte.

maatwerk-isolatie-pixels-foto1

Pixels hebben een unieke vorm welke platter en ovaler is en zijn praktisch even groot, waardoor ze perfect in elkaar vallen en de isolatie waarde tenminste 20 % hoger is.

Pixels worden door een high-tech op watergedragen lijm met een speciaal pixel vulpistool secuur en zorgvuldig en in exact de juiste verhouding ingeblazen onder lichte druk zonder druk op uw muren waardoor u alleen bij maatwerk-isolatie een exclusieve garantie van 15 jaar krijgt.

Pixels worden met een kleinere boordiameter ( 18 mm of 16 mm ) aangebracht om schade aan de stenen te voorkomen , is de voeg nog smaller dan kan er zelfs met een 14 mm gevuld worden.

maatwerk-isolatie-pixels-foto2

Pixels bevatten ruim 3500 gesloten luchtcellen en hebben een unieke structuur, zodoende kan er absoluut geen lucht en water bijkomen en blijft de isolatiewaarde constant, zodoende isoleert en presteert onze pixel minstens zo goed als, zo niet beter dan de neopixel van BasF maar krijgt u bij maatwerk-isolatie ook nog eens exclusief 15 jaar garantie.

Spouwmuurisolatie
"Wat fijn dat het zo spoedig kon worden uitgevoerd, Komend najaar nemen we wederom contact op met de vraag of we dan via jullie de vloer kunnen isoleren." Peter G. uit Almere

Advies Nodig?

Wilt u meer weten over het laten isoleren van uw woning? Heeft u een vraag die u nog wilt stellen? Laat dan uw gegevens bij ons achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bel Mij Terug

Offerte Aanvragen?

Wilt u een offerte ontvangen? Laat dan een omschrijving van de werkzaamheden bij ons achter en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt.

Gratis Offerte