Isolatie van uw woning verbeteren

Heeft u een woning die gebouwd is tussen 1969 en 1999? Grote kans dat uw huis dan in aanmerking komt voor isolatieherstel! Voor isolatieherstel in Zwolle kunt u altijd terecht bij Maatwerk Isolatie. Maar wat houdt isolatieherstel nu precies in? En hoe gaan onze specialisten te werk wanneer u contact met ons opneemt? In dit blog vertellen we er meer over.

Wat houdt isolatieherstel in?

Zoals gezegd zijn het vooral woningen die gebouwd zijn tussen 1969 en 1999 die in aanmerking komen voor isolatieherstel. Dat komt omdat de materialen die in die tijd gebruikt werden om te isoleren eigenlijk niet meer te vergelijken zijn met de huidige isolatiematerialen. Ze zijn veel minder efficiënt. Bovendien is de isolatie vaak niet goed aangebracht, uitgezakt of vergaan. Daarom zijn er twee mogelijkheden voor isolatieherstel in Zwolle. We kunnen het oude isolatiemateriaal verwijderen en de spouwmuur opnieuw voorzien van spouwmuurisolatie. Dit is het meest efficiënt, maar ook de meest prijzige optie. Een andere manier van isolatieherstel is de huidige isolatie aanvullen met hoogwaardig isolatiemateriaal.

Zo gaat Maatwerk Isolatie te werk

Wanneer u contact opneemt met de specialisten van Maatwerk Isolatie, voeren we altijd eerst een endoscopisch onderzoek uit. Tijdens dit onderzoek bekijken we welke materialen er al in uw woning toegepast zijn om te isoleren en of het nog op de juiste plek zit. Vervolgens kijken we of we het materiaal moeten vervangen of dat we het oude materiaal kunnen bijvullen. Na uw akkoord voeren we de werkzaamheden uit. Dit kunnen we vaak binnen een dag al doen.

Waarom u isolatieherstel in Zwolle laat uitvoeren

Waarom het verstandig is om isolatieherstel in Zwolle uit te laten voeren door Maatwerk Isolatie? Natuurlijk doet u dat om de thermische prestaties van uw woning te verbeteren. Door het grondige vooronderzoek weten we namelijk ook precies welke methode we het beste toe kunnen passen. Hierdoor kunnen we ook voor zorgen dat het uiterlijk van uw pand helemaal intact blijft. In de meeste gevallen is de klus al in een dag geklaard. Ten slotte zullen we dampopen isoleren. Dit betekent dat uw woning wel nog kan blijven ademen. Het gaat om vochtregulerende eigenschappen die ervoor zorgen dat er een natuurlijke vocht- en warmteregulering ontstaat.

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak voor meer informatie over isolatieherstel in Zwolle, de details voor de werkzaamheden aan uw woning of voor een vrijblijvende offerte, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 038-2300220 of stuur een mail naar info@maatwerk-isolatie.nl.