Redenen om uw kruipruimte te isoleren

Weet u waar een kruipruimte eigenlijk voor is, en waarom het belangrijk is om te kiezen voor kruipruimte isolatie? Maatwerk Isolatie legt u dit graag uit in dit blog. Neem voor meer informatie of voor het laten plaatsen van kruipruimte isolatie in uw woning gerust contact met ons op.

Wat is een kruipruimte?

De kruipruimte is de ruimte onder de begane grond van een woning. In de meeste gevallen is de kruipruimte bereikbaar via een luik bij de voordeur, en loopt de kruipruimte door onder het hele huis. Deze ruimte biedt ruimte aan water- en elektriciteitsleidingen. Ook beschermt een kruipruimte uw woning tegen omhoogkomend grondwater en vormt het een natuurlijke barrière tegen ongedierte. Wanneer iemand zich wil verplaatsen in een kruipruimte dan kan dat alleen kruipend, vandaar de naam.

Waarom kiezen voor kruipruimte isolatie?

De kruipruimte is een onverwarmde, vochtige ruimte. In dit soort ruimtes ontstaan helaas snel schimmels, die via de leidingen en de kieren de rest van uw huis gemakkelijk kunnen bereiken. Zo kan er binnen korte tijd schade ontstaan aan de constructie van uw huis. Kruipruimte isolatie is bedoeld om vochtproblemen in uw woning te voorkomen. Kiest u ervoor om kruipruimte isolatie te laten aanbrengen in uw woning? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Met kruipruimte isolatie heeft u geen last meer van optrekkend vocht in uw woning
  • Kruipruimte isolatie voorkomt aantasting van balken, vloeren en leidingen
  • De kruipruimte isolatie zorgt dat er een kleiner verschil ontstaat in luchtvochtigheid, wat goed is voor de gezondheid
  • Uw energiekosten zullen omlaag gaan vanwege uw kruipruimte isolatie

Contact met Maatwerk Isolatie

Wilt u ook graag profiteren van de voordelen van kruipruimte isolatie? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Maatwerk Isolatie, wij helpen u graag! Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ook bellen naar 038-2300220 of mailen naar info@maatwerk-isolatie.nl. Voor kruipruimte isolatie bent u bij Maatwerk Isolatie aan het juiste adres!