Uw kruipruimte laten isoleren

Steeds meer mensen hebben de behoefte om hun woning duurzamer te maken. Een duurzaam en warm huis begint natuurlijk met goede isolatie. Wanneer we ons huis laten isoleren, denken we als eerste aan dakisolatie en muurisolatie. Maar er zijn meer manieren om de isolatie van uw woning te optimaliseren. Wist u namelijk dat er ook heel veel kou en vocht binnenkomt via de kruipruimte? Wanneer u de kruipruimte laat isoleren door vakmensen van maatwerk isolatie, kunt u kou, vocht en schimmel effectief tegengaan en een heerlijk warm huis realiseren. Wilt u meer te weten komen over het isoleren van de kruipruimte? Lees dan dit blog!

Hoe werkt het isoleren van de kruipruimte

Wanneer u kiest voor kruipruimte isolatie, wordt uw kruipruimte voorzien van bodemisolatie. De kruipruimte is van zichzelf een vochtige en koude ruimte. Door de isolatie op de bodem van de kruipruimte aan te brengen, wordt uw kruipruimte weer warm en droog. Dit komt doordat de koude bodem wordt gescheiden van de warmere lucht erboven. Daarnaast wordt de aanwezige ruimte kleiner en warmer. Het aanbrengen van bodemisolatie is slechts een eenmalige investering. Daarnaast zorgt de isolatie uiteraard voor een flinke besparing op uw energierekening. U kunt de gunstige prijs van het isoleren daarom in korte tijd terugverdienen.

Welke voordelen biedt een geïsoleerde kruipruimte?

Met kruipruimte isolatie zorgt u dus voor een drogere en warmere kruipruimte. Maar wat zijn nu precies de andere voordelen van een geïsoleerde kruipruimte? Wij hebben de effecten van goede kruipruimte isolatie voor u op een rij gezet:

  • Zorgt voor een gezonder leefklimaat zonder muffe geurtjes
  • Uw vloer op de begane grond wordt droger en warmer
  • Verlengt de levensduur van het leidingwerk
  • Beschermt tegen schimmels en zwammen
  • Besparing op energie (gas)
  • Bestrijd ongedierte

Wilt u meer te weten komen over de voordelen van kruipruimte isolatie? Neem dan gerust contact op met Maatwerk Isolatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse gekregen in isoleren van de kruipruimte? Laat deze klus dan over aan een echt vakbedrijf als Maatwerk Isolatie. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om u op een professionele manier van dienst te zijn. Wilt u meer te weten komen over kruipruimte isolatie of andere vormen van isoleren zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie? Neem voor contact met ons op via 038-2300220 of mail naar info@maatwerk-isolatie.nl. U kunt dan ook een vrijblijvende offerte opvragen voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.