Verschillende vormen van isolatie die Maatwerk Isolatie bij u kan plaatsen

Isolatie op maat

Bij Maatwerk Isolatie verzorgen we, zoals de naam al zegt, isolatie op maat. Bij elke woning kijken we op welke manier we de isolatie het beste uit kunnen voeren. Er zijn namelijk verschillende type isolering. In dit blog vertellen we er kort meer over.

Spouwmuurisolatie

Een spouwmuur is een gevel die uit een binnen- en buitenmuur bestaat. Daartussen zit een ruimte van ongeveer 4 tot 6 centimeter. Die ruimte noemen we de spouw. Bij spouwmuurisolatie vullen we die ruimte met speciaal isolatiemateriaal. Dat doen we door een gat te boren in de voegen van de buitenkant van de gevel. De gaten worden met het isolatiemateriaal ingeblazen en vervolgens weer netjes dichtgemaakt. U ziet er verder niets van, en speciaal onderhoud is ook niet nodig.

Vloerisolatie

Bij het leggen van vloerisolatie brengen we een isolerende laag aan de onderkant van de woonkamervloer aan. Dit doen we via de kruipruimte. De vloerisolatie maken we ter plaatse op maat. Hierdoor ontstaan er geen naden of kieren. We gebruiken verschillende materialen om een vloer te isoleren. Dit is volledig afhankelijk van uw type vloer en uw woning.

Kruipruimte isolatie

Bij vloerisolatie plaatsen we de isolatie aan de onderzijde van de vloer. Bij kruipruimte isolatie verzorgen we isolatie op de bodem van de kruipruimte. Vooral wanneer u last heeft van vocht in de kruipruimte, is dit een slimme investering. Vocht zoekt namelijk het koudste punt op, en in veel woningen is dat de kruipruimte. Hier verdampt water wat vervelende klachten als schimmel, ongedierte, stank en een hoge luchtvochtigheid in de woning kan veroorzaken.

Dakisolatie

Ten slotte kunt u ook nog bij Maatwerk Isolatie terecht voor dakisolatie. Warme lucht stijgt van nature op. Door het dak met isolatiemateriaal te bedekken, zorgt u ervoor dat warme lucht niet via het dak kan ontsnappen. Zo blijft het binnen dus veel warmer. U bespaart op die manier op de stookkosten. Zowel schuine daken en platte daken kunnen door ons specialiste vakkundig geïsoleerd worden. Wij komen graag bij u langs om de meest geschikte methode voor uw dak te bespreken.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Laat uw woning goed isoleren door de specialisten van Maatwerk Isolatie. Neem direct contact op voor een afspraak en een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 038-2300220 of stuur een mail naar info@maatwerk-isolatie.nl.